Page content

Over mij

De Lage Rugpijn Fysio

Op de Lage Rugpijn Fysio.nl vindt u alles wat u nodig heeft om van uw lage rugpijn af te komen en herhaling in de toekomst te voorkomen. Door het aanbieden van wetenschappelijk onderbouwde en in de praktijk getoetste informatie komt u te weten wat het beste is voor uw rug.

Deze naar mijn mening essentiele informatie die de basis vormt om te komen tot een goed herstel bied u aan in verschillende vormen op dit online platform. Via de Lage Rugpijn Fysio.nl vindt u tips, advies, voorlichting in de vorm van;

Bastin Hofman

Bastin HofmanAls oprichter en eigenaar van de Lage Rugpijn Fysio zal ik me even voorstellen. Ik ben Bastin Hofman en sinds 2006 werkzaam als afgestudeerd fysiotherapeut in de particuliere praktijk. Sinds 2011 ben ik tevens werkzaam als Manueel Therapeut na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort.

Ik sta ingeschreven in het Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie (CKR) als Fysiotherapeut,  Manueel Therapeut en ik ben opgenomen in het BIG Register wat is opgesteld door de Ministerie van Gezondheid, Welzijn en Sport. Daardoor voldoe ik aan de door de beroepsbond KNGF gestelde kwaliteitseisen.

Vraag vanuit de praktijk!

In mijn dagelijks werk in de praktijk heb ik meer dan honderden patiënten behandeld waarvan mensen met lage rugpijn het meest frequent. Er was en is nog steeds altijd één vraag die mij bezig houdt; “Hoe kan ik structureel bij iedere toch weer verschillende patiënt het best mogelijke resultaat halen op korte als lange termijn!

Als therapeut in de particuliere praktijk vind ik mijn bereik in het aantal mensen dat ik kan helpen vrij beperkt. En dat is een van  de redenen dat ik via de Lage Rugpijn Fysio.nl meerdere mensen wil bereiken. Zodat ook u het beste resultaat kan halen uit uw behandeling.

Mijn mening?!

Evidence Based PractiseDe informatie en producten op Lage Rugpijn Fysio.nl berusten niet alleen op mijn jarenlange praktische ervaring en mening. Het fundament ligt in het best beschikbare wetenschappelijke bewijs wat komt uit nationaal en internationale richtlijnen plus de meest up to date wetenschappelijke artikelen.

Samen met de behoefte van u als patiënt en mijn professionele expertise geeft de Lage Rugpijn Fysio u advies op maat voor uw eigen situatie. In de Fysiotherapie en Manuele therapie staan dit principe ook wel bekend als het “Evidence Based Practice” (EBP) model.

Informatie op maat!

Het fundament van de Lage Rugpijn Fysio.nl en daarbij de Lage Rugpijn Herstel Methode ligt in het model van Leventhal (Cameron & Leventhal 2002). Het blijkt uit hun onderzoek dat ieder persoon zich bij een gezondheidsprobleem zich een aantal dingen afvraagt.

  • Wat heb ik?
  • Waar komt het door?
  • Hoelang gaat het duren?
  • Wat heeft dit voor gevolgen?
  • Gaat het over en wie kan er wat aan doen?

Op die vragen geeft ik antwoord wat toepasbaar is voor een ieder in zijn of haar eigen leefwereld. Heeft u naar aanleiding van deze tekst of andere informatie op de site vragen? Dan kunt u met mij contant opnemen via de contact pagina.

 

Losse contactinformatie:

E-mail: info@lagerugpijnfysio.nl

Vind mij op Sociale Media

         

Bedrijfsgegevens

Lage Rugpijn Fysio BV
Ringoven 70
3961 EK Wijk Bij Duurstede

Kvk-nummer: 60176881