arrow_drop_up arrow_drop_down

Lage Rugpijn Herstel Programma

Jouw route naar een pijnvrije rug!

Binnen 7 minuten per dag jouw rug soepel, sterk en pijnvrij. Met de 7 meest effectieve oefeningen voor je rug.

Robin Noordam

Testimonial

"De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had"
Lage Rugpijn Fysio

Over het Lage Rugpijn Herstel Programma

Binnen 6 weken een soepele, sterke en pijnvrije rug. Je krijgt elke dag voor de komende 6 weken de meest effectieve rug oefeningen. Een makkelijk te volgen opbouw, gerichte aanwijzingen en controle op het resultaat. Pijnvermindering en soepeler worden!


Het programma kan je op jouw eigen tempo doorlopen. Er zijn vaste criteria om de 4 opbouwende fasen te doorlopen. Om te zorgen voor een gedoseerde opbouw. Allemaal binnen 7 minuten per dag met makkelijk uitvoerbare oefeningen.

12+

Lage Rugpijn Expert

7+

Jaar intensieve studie

150+

Geschreven blogs

2500+

Volgers

  • Makkelijk uitvoerbaar met duidelijke aanwijzingen
  • Binnen slechts 7 minuten per dag
  • Wetenschappelijk onderbouwd oefenprogramma
  • Gerichte rugpijn vriendelijke oefeningen
  • Gedoseerde en gecontroleerde opbouw
  • Dagelijkse reminders
  • 6 weken durend programma
  • 4 opbouwende fasen van progressie
  • Eigen tempo uitvoerbaar
  • Continue toetsing op effectiviteit

Testimonials (citaat)

"Duidelijke uitleg en instructies van bij de oefeningen. Het programma heeft ervoor gezorgd dat mijn rug weer soepel aanvoelt. Ik heb weer vertrouwen om in beweging te komen"

Jan van Leeuwen

"De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had. Mijn mobiliteit is zeer sterk toegenomen. Mijn rug blijft een gevoelige plek, maar ik kan bijna alles weer op een acceptabel niveau"

Robin Noordam

"Het programma is makkelijk te volgen en goed uit te voeren op je eigen niveau. Met de tips en oefeningen ben ik rustig begonnen. In de tijd ging het me steeds beter af en mijn rugpijn is sterk verminderd. " 

Inge Roeterd

De meest effectieve rugoefeningen gebundeld!

Testimonials (volledige tekst)

In het begin was ik vrij sceptisch over het programma en trainen an sich. Alles was snel te veel. Ik had al lang rugpijn, bijan 7 jaar. Met alle dagelijkse activiteiten had ik last. Met name met lang staan of zitten en zwaar tillen.


De rustige opbouw van het programma en duidelijke uitleg met video's was net de aanpak die ik nodig had. Mijn mobiliteit is zeer sterk toegenomen. Mijn rug blijft een gevoelige plek, maar ik kan bijna alles weer op een acceptabel niveau. Van nauwelijks nog kunnen sporten naar 4x per week!

Robin Noordam

 NOG IN TE VULLEN 

Inge Roeterd

 NOG IN TE VULLEN 

Jan van Leeuwen

Niet GOED? Geld terug!

Omdat ik er zeker van bent dat het “Lage Rugpijn Herstel Programma” van extra toegevoegde waard gaat zijn in jouw herstel. Heb ik ook voor dit programma een  “30 Dagen Niet Goed Geld Terug” garantie. Dat houd wederom in dat je bij ontevredenheid over het product zonder reden van opgave je geld voor 100% terug krijgt. Je loopt dus geen enkel risico in de aanschraf van dit herstel programma.

Complete Video Begeleiding