"Ontdek in 5 Stappen Hoe U Van Uw Lage Rugpijn Af Komt! En Herhaling In De Toekomst Kunt Voorkomen!

 

Afzender: Bastin Hofman
Datum: 23-02-2017

Kent u het gevoel dat het plotseling zonder een gekke beweging te maken "in de rug schiet" waardoor bewegen zonder pijn niet mogelijk is? Of dat er langzaam aan een vermoeid, zeurend en pijnlijk gevoel in de rug is ontstaan waardoor elke houding een opgave wordt? Deze vervelende maar vaak onschuldige pijn kan er echter wel voor zorgen dat je meerdere keren per jaar of zelfs jaren lang wordt gehinderd in je bewegingsvrijheid!

Bastin HofmanIk zal me even voorstellen...

Mijn naam is Bastin Hofman en ik ben sinds 2006 werkzaam als afgestudeerd fysiotherapeut in de particuliere praktijk. Sinds 2011 ben ik tevens werkzaam als Manueel Therapeut na het afronden van de Master Manuele Therapie aan de SOMT te Amersfoort. In mijn dagelijks werk in de praktijk heb ik inmiddels honderden patiënten behandeld waarvan mensen met lage rugpijn het meest frequent.

Het blijkt uit landelijke cijfers dat ondanks behandeling 65% van de mensen met lage rugpijn na een jaar nog pijnklachten ervaart. En als men al was herstelt de kans 34% was dat de lage rugpijn binnen het jaar terug kwam. Dat zijn niet veelbelovende cijfers als u op het punt staat om te herstellen van uw lage rugpijn.


Een juiste aanpak is essentieel om te herstellen!

Lage Rugpijn

De bron van uw lage rugpijn is dan blijkbaar niet veranderd waardoor de pijn klachten aanhouden of terug komen. U bent dan in principe uw vloer aan het dweilen met de kraan open. Zolang de bron van uw lage rugpijn niet wordt aangepakt is de kans op het aanblijven of terugkomen van uw lage rugpijn erg groot!

Als Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut (Msc) houd ik me al 10 jaar bezig met één hoofdzakelijke vraag. “Hoe kan ik ervoor zorgen dat mijn patiënten met lage rugpijn de best mogelijke behandeling krijgen met het best mogelijke resultaat”? Het resultaat is hierbij niet alleen gericht op de korte termijn. Maar vooral om te zorgen dat wanneer u zonder lage rugpijn door het leven gaat. De lage rugpijn ook niet meer terug komt!


Er is nu een eenvoudige manier beschikbaar om van uw lage rugpijn af te komen!

Ebook Cover Klein

Om mijn patiënten met lage rugpijn in de praktijk op een best mogelijke manier te behandelen, met het best mogelijke resultaat! Heb ik een  methode ontwikkeld om dat te bereiken. Die methode is de;

“Lage Rugpijn Herstel Methode”

Waar u in een “up to date” 5 stappenplan alles te weten komt wat u moet weten om van uw lage rugpijn te herstellen en herhaling in de toekomst te voorkomen!


Zowel wetenschappelijk als in de praktijk getoetst!

De Lage Rugpijn Herstel Methode heb ik ontwikkeld op basis van de van de best beschikbare evidentie, mijn praktijk ervaring en de behoeften van u als patiënt. Dit staat in de fysiotherapie en manuele therapie ook wel bekend als het “Evidence Based Practice” (EBP) model.Evidence Based Practise

De best beschikbare evidentie houdt in het beste bewijs voor de behandeling van uw lage rugpijn.  Het bewijs voor de lage rugpijn methode komt uit zowel nationale als internationale richtlijnen over de behandeling van lage rugpijn. En is aangevuld met de beste recente onderzoeken van het hoogste niveau.

In combinatie met mijn praktijk ervaring van 10 jaar als Fysiotherapeut en Manueel Therapeut heb ik de methode stap voor stap gemaakt naar uw behoeften als patiënt. Zodat u de informatie, adviezen en oefeningen direct toe kunt passen in uw eigen situatie tijdens uw dagelijks leven.KeyLevenslang resultaat!

U komt naar aanleiding van vijf basis vragen en stappen over uw lage rugpijn achter alle wetenschappelijk informatie die praktisch toepasbaar is voor uw situatie. De kennis die u opdoet kunt u structureel toepassen en geeft een levenslang resultaat.

De oorzaak en gevolgen van lage rug pijn kunnen per persoon verschillen erg verschillen. De informatie, advies, tips en oefeningen zijn te gebruiken voor uw persoonlijke situatie. Zodat u een aanpak op maat ontvangt die passend en doeltreffend is voor uw oorzaak en gevolgen van de pijn.


 U krijgt toegang tot essentiële informatie ten aanzien van uw lage rugpijn zodat u weet;

 • Wat uw lage rugpijn inhoud en betekent
 • Maar vooral wat uw lage rugpijn niet is en betekent
 • Hoe lang het “normaal” duurt voordat uw lage rugpijn over is
 • En hoe u ervoor zorgt dat uw herstel normaal verloopt
 • Maar vooral hoe u uw herstel kunt versnellen met de juiste wijze aanpak
 • Plus daarbij de kans op herhaling kunt minimaliseren

 Om komt te weten welke stappen essentieel zijn om te komen tot een goed herstel zoals;

 • Uw lichamelijke gesteldheid of wel getraindheid
 • Uw gedrag ten aanzien van uw lage rugpijn
 • Werkgerelateerde factoren en invloed van uw lichaamshouding
 • De mate van stress en uw omgang met de ervaren stress
 • En invloed van uw algehele lichamelijke gezondheid

 Plus als u bepaalde dingen niet goed doet de kans op chronische klachten aanzienlijk toeneemt! Dit heeft betrekking op o.a.;

 • Uw ideeën, gedachten, emoties en omgang met uw lage rugpijn
 • Het belang van een juiste diagnose en behandeling
 • De omgang met uw klachten ten aanzien van het werk (hervatting)
 • En de invloed die uw sociale en werk omgeving kan hebben op uw herstel

  Met behulp van beslismoment bepaald u voor uw eigen situatie;

 • Welke oefeningen en/of training in uw geval het beste werken
 • Hoe u kunt zorgen voor een goede houding en bewegingsgedrag
 • En hoe u dat kunt toepassen en controleren tijdens uw dagelijkse activiteiten en/of werkzaamheden

  Plus;

 • Dit alles kunt u doen aan een bijgeleverde “Checklist”. U heeft daardoor overzicht over de te beïnvloeden factoren. En kunt u controleren of uw voorwaarden optimaal zijn voor een succesvol herstel!

Het zorgt er bij elkaar voor dat u op een eenvoudige en snelle manier uw herstel kunt beïnvloeden. En u volledig herstelt van uw lage rugpijn en de kans op terugkeer kunt voorkomen. Dit alles is niet gebaseerd op mijn persoonlijke mening, maar opgesteld aan de hand van tientallen wetenschappelijk studies die hun waarde al hebben bewezen! Ik heb door mijn jarenlange studie en ervaring de literatuur gebundeld en in een praktische methodiek verwerkt voor een optimaal resultaat!


Wat anderen zeggen over de "Lage Rugpijn Herstel Methode"


Suzanne Odijk"De lage rugpijn als uitgangspunt spreekt mij erg aan omdat deze oplossingsgericht is en daar geloof ik in. Omdat je zelf regie hebt, houdt of hervindt werkt dat naar mijn idee altijd!

Naast bewustwording die in veel oefeningen naar voren komen , richt het boek zich vooral ook op het effect dat anders kijken heeft op je gedachten en dat deze onlosmakelijk verbonden zijn met het ervaren van jouw eigen gevoelens over (pijn) situaties. Dit vraagt om de kunst van het loslaten en het vertrouwen van je lichaam en daarbij jezelf discipline om je oefeningen uit te voeren.

Zo kun jezelf jouw eigen plan uitstippelen en gebruik maken wat voor jou het meeste past in je dagelijkse leven".

Suzanne Odijk - Pedagogisch medewerkster


Jan van Leeuwen"Door het lezen van jouw boek zijn voor mij bepaalde oorzaken en mogelijkheden voor herstel een stuk duidelijker geworden.

 Ik dacht onder andere dat lage rugpijn een schadelijke blessure aan de rug is en dat daarbij de spieren overbelast waren. Zodat dit met alleen rust een aangepast bewegen zou herstellen. Het boek heeft me laten zien hoe je wel kunt herstellen en heeft een handvat gegeven om in de toekomst mijn rugpijn te voorkomen".

Jan van Leeuwen


Inge Roeterd"Als huisvrouw met een gezin van 4 kinderen ben je altijd bezig.

Ik heb al sinds mijn jeugd last van mijn rug. Toch ben ik altijd blijven sporten en bewegen. Met de komst van onze kinderen is de rugpijn wel erger geworden. Na de jongste is het nooit meer weggeweest.

Na het lezen van het e-book is er meer rust gekomen. Je leert steeds beter te luisteren naar de signalen van je lichaam. Ik heb van die dagen dat alle spieren zeer doen en ik amper kan lopen van de rugpijn. Toen ik werkte was dit elke 4 weken, maar nu beperkt zich het gelukkig tot 2 a 3 keer per jaar.

Het is een goed leesbaar boek waar alles beknopt beschreven staat. Het is wel prettig om dit boek te gebruiken met feedback van een fysiotherapeut. Zeker als je flinke last van je onderrug hebt. Zeker met oefenen is het prettig om te weten dat je de oefeningen ook goed uitvoert.

Het boek zal ik zeker aan andere aanbevelen. Er staat veel bruikbare informatie in voor mensen die last hebben van hun onderrug. Ook voor vakgenoten is het zeker een aanrader".

Inge Roeterd – Vrijwilliger op peuterspeelzaal, EHBO en sportmasseur


Wilhelmina Endeveld"Velen herkennen het wel… verkeerde houding… pats…’s morgens wakker worden en het bed niet meer uit kunnen komen omdat je rug ‘op slot’ zit, tot op het bot stijf, adem inhouden om maar geen pijn te voelen en als je al beweegt dan is het om als een wandelende plank naar de fysio te schuifelen.

Je wilt maar één ding…er van af en wel zo snel mogelijk! Het lezen van het E-Book Lage Rugpijn Herstel Methode van Bastin Hofman geeft inzicht in oorzaak en gevolg en hoe te voorkomen. In duidelijke begrijpbare taal legt hij is zijn boek uit; wat de oorzaak kan zijn en krijg je informatie en adviezen.

Het boek leest makkelijk en geeft zoveel inzicht dat een ieder die in zijn lijf geïnteresseerd is de informatie als een spons opneemt.Wanneer je bedenkt dat  stress een belangrijke factor kan zijn en een verkeerde beweging/houding aangeleerd, er daarnaast nog zo’n 100 mogelijkheden zijn om jezelf een flinke rugblessure te bezorgen, dan weet je ook dat 1-2-3 keer per week fysio enorm kan verlichten maar geen blijvend resultaat garandeert. Omdat te bereiken moet je zelf aan de slag…’het venijn zit in de staart.’

Persoonlijk ken ik alle variaties van rugpijn. Daarom beveel ik het boek van harte aan. Uit eigen ervaring weet ik dat het verschrikkelijk goed werkt om inzicht en aanpak te combineren om zo een blijvend positief resultaat te genereren."

Wil Endeveld


Krijg nu ook direct toegang tot mijn "Lage Rugpijn Herstel Methode"!

Lage Rugpijn Herstel Methode

direct-toegang1


 En ontvang;


Dit complete E-Book is nu voor het eerst beschikbaar en volledig nieuw. Vers van de pers dus en volledig up-to-date met de laatste wetenschappelijke en praktische inzichten. Dit is de allereerste keer dat ik mijn kennis over lage rugpijn zo uitgebreid deel.

U krijgt na betaling direct toegang tot het E-Book. Binnen enkele minuten heeft u dus toegang tot alles!

Dit alles is nu verkrijgbaar voor een tijdelijke introductieprijs van slechts 17,95 euro (incl. 21% BTW) Klik hier om direct toegang tot de Lage Rugpijn Herstel Methode te krijgen >>>

 Als Speciale BONUS wanneer u het boek nu koopt!


 "U hoeft niet nu direct te beslissen...

Neem uw tijd & probeer de Lage Rugpijn Herstel Methode uit voor een volle 30 dagen!"

Niet-goed-geld-terug-stempel-schuin-klein (1)Omdat ik er zeker van bent dat de “Lage Rugpijn Herstel Methode” u gaat helpen in het herstel van uw lage rugpijn heb ik een “30 Dagen Niet Goed Geld Terug” garantie. Dat houd in dat u bij ontevredenheid over het product u zonder opgave van reden uw geld voor 100% terug krijgt.  U loopt dus geen enkel risico in de aanschaf van mijn boek!

Ja ik ga ervoor om van mijn rugpijn af te komen!

En dan te bedenken dat de prijs voor slechts één consult bij een fysiotherapeut kan u al 30 euro kosten (extra screening kosten niet meegerekend). Het gemiddeld aantal behandelingen bij een bezoek aan een fysiotherapeut is 7 . Waarbij het niet zeker is dat u uw geld terug krijgt als u niet tevreden bent!

Lage Rugpijn Herstel Methode

direct-toegang1

Heel veel succes met uw herstel!

Bastin Hofman

P.S. Ik sta voor de inhoud van dit boek. Dit is het vak waar ik elke dag ook in de praktijk mee bezig ben, maar daarnaast ook veel literatuur onderzoek naar heb gedaan. Alles wat ik schrijf is wetenschappelijk onderbouwd en pas ik toe in de dagelijkse praktijk.

P.P.S. U heeft via deze pagina binnen enkele minuten toegang tot jaren aan kennis en ervaring! En de meest informatie kunt u direct toepassen in uw dagelijks leven. Waardoor u direct resultaat kunt boeken! Wees er dus snel bij!

P.P.P.S. Dit is de eerste keer dat ik mijn fysiotherapeutische kennis en ervaring op een dergelijke manier aanbied. Pak je kans!

Klik hier om direct toegang tot de Lage Rugpijn Herstel Methode te krijgen >>>

Copyright 2014 | Lage Rugpijn Fysio | Lage Rugpijn Herstel Methode