headershadow

Latest Blogposts

Acute Lage Rugpijn

 

Acute lage rugpijn is pijn onderin de rug die niet langer dan 6 weken aanwezig is. Bij ongeveer 60% van de mensen ontstaat de pijn onderin de rug plotseling en bij 40% treden de pijn klachten geleidelijk op. Vaak wordt het omschreven als “het is me in mijn rug geschoten”, maar acute lage rugpijn kan ook langzaam ontstaan.

 

Wanneer er sprake is van acute lage rugpijn is de verwachting voor het volledig herstellen het grootst. Het is daarbij van uiterst belang dat u op de juiste wijze handelt om uw lage rugpijn subacuut of chronisch te laten worden. Op de juiste wijze handelen heeft met meerdere aspecten te maken.

 

 

Bastin Hofman is de oprichter van de website lagerugpijnfysio.nl in 2013 en auteur van het boek "De Lage Rugpijn Herstel Methode". In 2006 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Fysiotherapeut en in 2011 als Master Manuele Therapie de SOMT te Amersfoort. Hij staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) en BIG-Register als Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Ook is hij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Meer over

Zet Je Eerste Stap Naar Een Pijnvrije Rug!
Wacht niet langer! Vul je naam en email in en ontvang de eerste stap om van je lage rugpijn af te komen!
Je gegevens zijn veilig. Wij hebben net zo'n hekel aan spam als jij

0 reacties op “Acute Lage Rugpijn

Plaats een reactie


*