headershadow

Latest Blogposts

3 Essentiële Tips bij het doen van Rugoefeningen Thuis (VIDEO)

 

Rugoefeningen thuis kan je op een hoop verschillende manieren uitvoeren! Maar om te komen tot een optimaal resultaat is het noodzakelijk om te letten op een aantal essentiële aandachtspunten. Je lage rugspieren vormen een onmiskenbare schakel in het herstel en de preventie van lage rugklachten.

In onderstaande Video geef ik je de 3 essentiële tips bij het doen van rugoefeningen thuis. Je kan je onderrug bijna overal trainen alleen is het de kunst om het goed te doen! Dat wil niet zeggen dat iedereen dezelfde oefeningen zou moeten doen!

Tips bij Rugoefeningen thuis

Bekijk de Video hieronder en je kan direct aan de slag met het correct uitvoeren van de rugoefeningen thuis.

 

 

Bastin Hofman is de oprichter van de website lagerugpijnfysio.nl in 2013 en auteur van het boek "De Lage Rugpijn Herstel Methode". In 2006 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Fysiotherapeut en in 2011 als Master Manuele Therapie de SOMT te Amersfoort. Hij staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) en BIG-Register als Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Ook is hij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Meer over