Page content

3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor thuis!

Buikspieroefeningen voor thuis zijn er in overtal en op verschillende manieren uit te voeren. Maar waar let je nou voornamelijk op om te komen tot een optimaal resultaat. Of je het nou doet voor je rugpijn, conditie of gewoon om een strakke buik te krijgen.

In onderstaande Video geef ik je de 3 essentiële tips bij het doen van buikspieroefeningen voor thuis. Iedereen  kan zijn buikspieren trainen alleen is het de kunst om het doen op je eigen niveau. Niemand is in die zin hetzelfde maar er zijn wel een aantal basis aan oefeningen die voor iedereen goed uitvoerbaar zijn!

 

Aandachtspunten buikspieroefeningen voor thuis

Bekijk de Video hieronder en je kan direct aan de slag met het correct doen van buikspieroefeningen voor thuis!

 

 

Voorbeeld buikspieroefeningen voor thuis

De aandachtspunten zijn voor de buikspieroefeningen heb je nu. Wil je zien wat voor buikspieroefeningen voor thuis je kan doen? Een voorbeeld oefening is bijvoorbeeld de “Fiets” oefening. Voor meer buikspieroefeningen bekijk dan zeker even mijn Youtube kanaal.

 

 

Succes met het doen van de oefeningen en toepassen van de aandachtspunten. Ik ben benieuwd hoe de oefeningen je af gaan! Laat het even weten door een reactie achter te laten onderaan deze pagina 🙂

 

Comment Section

0 reacties op “3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor thuis!

Plaats een reactie


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.