headershadow

Latest Blogposts

3 Essentiële Tips bij het doen van BuikspierOefeningen voor Thuis!

 

Buikspieroefeningen voor thuis zijn er in overtal en op verschillende manieren uit te voeren. Maar waar let je nou voornamelijk op om tot een optimaal resultaat te komen. Of je het nou doet voor je rugpijn, conditie of gewoon om een strakke buik te krijgen.

In onderstaande Video geef ik je de 3 essentiële tips bij het doen van buikspieroefeningen voor thuis. Iedereen  kan zijn buikspieren trainen alleen is het de kunst om het doen op je eigen niveau. Niemand is in die zin hetzelfde maar er zijn wel een aantal basisoefeningen die voor iedereen goed uitvoerbaar zijn!

Tips bij BuikspierOefeningen voor thuis!

Bekijk de Video hieronder en je kan direct aan de slag met het correct uitvoeren van de buikspieroefeningen voor thuis!

 

Bastin Hofman is de oprichter van de website lagerugpijnfysio.nl in 2013 en auteur van het boek "De Lage Rugpijn Herstel Methode". In 2006 is hij afgestudeerd aan de Hogeschool van Utrecht als Fysiotherapeut en in 2011 als Master Manuele Therapie de SOMT te Amersfoort. Hij staat ingeschreven in het Centraal Kwaliteit Register (CKR) en BIG-Register als Fysiotherapeut en Master Manueel Therapeut. Ook is hij lid van het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF).
Meer over